6/10/08

Eva Santana


L'escriptora badalonina Eva Santana s'ha fet una bona amiga nostra.Des que va venir la primera vegada a visitar-nos, des dels Itineraris de Lectura de fa dos anys, hem pogut comptar amb ella en més d'una ocasió i ha tingut molta amabilitat sempre amb nosaltres.
A finals dels curs passat, un grup de lectura format per set o vuit mares de la nostra escola, van llegir el seu llibre El pis o la vida que havia presentat poc abans a la llibreria Saltamarí de Badalona, explicant les variades peripècies d'aquells que es proposen trobar pis. L'Eva va tenir la gentilesa de venir a comentar amb elles la novel·la, dedicant-nos tota una tarda.
Aquest curs ha tornat a publicar un altre llibre, Ja en tenim 30! i ens va convidar a la presentació. Aquí us deixem la invitació que ens va enviar i unes fotos de l'acte. El llibre tracta el tema de l'edat, la maduresa, des del punt de vista d'una dona que acaba de fer els trenta i comencen a caure-li a sobre una pila de responsabilitats noves. És divertidíssim. Moltes gràcies per tot, Eva!

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA! sóc l´Eva Santana i no havia vist el vostre blog! Moltes gràcies a vosaltres per convidar-me a venir i per fer-me companyia a les presentacions dels meus llibres! Espero que ens veurem aviat!