30/6/09

BONES VACANCES!


Han arribat les vacances. Una època esplèndida per llegir.Des de la Bibliotey us animem a explicar-nos quins llibres llegiu, des dels comentaris que podeu fer en aquesta entrada del nostre bloc. Bon estiu a tothom i que tingueu unes lectures refrescants.

2 comentaris:

merce ha dit...

Aquest estiu, com tots, he llegit molts llibres. En aquesta època de l'any és quan més disfruto llegint. La virtud d'aquest temps és la manca d'horaris i que el temps no té importància. Pots agafar un llibre i anar llegint tota l'estona que vulguis i endinsar-te en el llibre sense preocupar-te si s'han de complir obligacions.
Un dels llibres que he llegit és PA NEGRE de l'Emili Teixidor, de l'editorial Columna. M'ha agradat molt ja que parla d'un noi (és una mica biogràfica) que passa un temps a casa els avis a pagès per problemes familiars. La incomprensió del món dels adults i la magnificació de totes les coses que et passen quan ets petit, són dos dels aspectes prioritaris a l'obra.
Bon llibre per endinsar-t'hi.
També he llegit algun llibre divertit com Las rubias de Nueva York o històrics com La darrera concubina. I algún dels policíacs que m'encanten perquè no saps qui és el dolent fins al final.
Bé, com cada any, m'ho he passat fantàstic llegint.
Mercè

Carme ha dit...

Sí que és bonic tenir tot el temps que vulguis per llegir. Jo també he llegit molt aquest estiu. M'he empassat la trilogia de Larson que no m'ho pensava. Però sobre tot he descobert Thomas Mann, seguint les recomanacions de l'Elisabet, i he quedat meravellada de la quantitat de saber que dominava aquest home en tots els camps i com l'aprofitava per embastir les seves històries des de ben jove.He llegit La muntanya màgica i estic acabant Els Buddenbrook. El primer té alguns fragments una mica densos però en el segon, molt més "història" es pot aprendre molt de com va evolucionar la burgesia al llarg del s.XIX.
Dins d'un altre discurs molt diferent, m'ha semblat preciós el llibre La societat literaria i de pastís de pela de patata Guernsey,de Shaffer i Barrows, deliciós de veritat. I per passar una estona ben distreta he seguit alguns casos de Miss Marple, la iaia detectiu més intel·ligent del món.