16/6/09

UNA SENYORETA QUE ESCRIU CONTES PER NENS I NENES

Durant el segon trimestre d’aquest curs, hem tingut amb nosaltres com a mestra, l’Elisabeth Pérez Besa, que és escriptora de contes per infants i joves. També ha escrit alguna cosa per adults.
La revista Tretzevents li ha publicat recentment dos contes: al mes de febrer, El trineu; i al mes de març, El cirerer.

A l’escola li vam demanar si podia explicar el conte El trineu als nens i nenes del Cicle Inicial i P5, i molt amablement, va muntar les seqüències del conte amb els mateixos dibuixos amb què s’havia publicat a la revista, i seguint-los, va explicar la història, a la Bibliotey.

També va acceptar de concedir-nos una entrevista per la Ràdio de l’escola, contestant les preguntes que havien preparat els nois i noies de quart. Dos nois, un de cada classe de quart, la van entrevistar en un programa que hem presentat també a la marató de ràdio del passat mes d’abril.

En començar el tercer trimestre ha hagut de marxar a fer una altra substitució en alguna altra escola. Ens ha deixat un molt bon record, i li agraïm molt tot el que ha fet.

Us convidem a escoltar el programa amb la seva entrevista a través de la nostra web, a l’apartat La ràdio a l’escola, i a llegir els seus contes.